Op 17 Maart om 12u30 zal digitaal de eerste editie plaatsvinden van de MODULOR jobbeurs op onder andere hun Discord server (online gebouw). De faculteitsvereniging van de ontwerpwetenschappen aan Universiteit Antwerpen, die onder andere de richtingen erfgoedstudies en conservatie & restauratie vertegenwoordigen, geeft zijn studenten de kans om enkele bedrijven beter te leren kennen en zich klaar te maken voor het professionele leven. Het evenement is vooral gericht op afstuderende studenten op zoek naar een job of stage mogelijkheden maar iedereen is welkom! Als partner van MODULOR voor Conservatie & restauratie en Erfgoedstudies zal ook IPARC aanwezig zijn om de studenten te informeren. Kom dus zeker een kijkje nemen bij ons!
Het doel van de opleidingen conservatie & restauratie en erfgoedstudies aan de Universiteit Antwerpen is om de erfenis van onze voorouders op een kritische en wetenschappelijke manier te bestuderen!  Hiervoor kunnen de studenten de context van een kunstobject of monument bestuderen, de historische materialen en technieken herkennen, de juiste conservatie-restauratietechnieken onderzoeken, depot- of herbestemmingsplannen uitwerken, het mee bedenken van tentoonstellingsconcepten en het engageren van vrijwilligers in een erfgoedwerking. Kort gezegd zijn de studenten aan deze opleiding voor een breed spectrum aan erfgoedwerking opgeleid.
Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden tussen de bedrijven en het aanstormende talent! Komt u ook een kijkje nemen?

Voor meer info over MODULOR en de jobbeurs verwijzen we graag door naar onderstaande links!

Linktree

Facebook

Linkedin